OF LITTLE BUNNY FU FU MESTERTENYÉSZET
YORKSHIRE TERRIER EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Yorkshire terrier FCI-standard

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Yorkshire terrier FCI-standard

  2014.02.25. 16:15

Yorkshire terrier FCI-standard 86. sz. FCI-standard/1998.I. 20/D EREDETE: Nagy-Britannia FELHASZNÁLÁSA: Társasági kutya FCI BESOROLÁSA: - 3. csoport Terrierek - 1. szekció Törpe terrierek - Munkavizsga nélkül

ÁLTALÁNOS MEGJELENÉS: Hosszú szőrű, a szőr mindkét oldalon simán és egyenletesen csüng le, a választék az orrtól a farok végéig ér. Nagyon tömör és kellemes benyomást keltő, egyenes tartású, „fontosságot” sugároz A kontúroknak tömör és jó arányokkal rendelkező kutyát kell megjeleníteniük.

VISELKEDÉS/JELLEM (WESSEN): Élénk és intelligens törpeterrier. Kiegyensúlyozott jellembeli adottságok mellett élénk.

FEJ A FEJ FELSŐ RÉSZE Koponya: Elég kicsi és lapos, a koponya nem feltűnő vagy túl lekerekített.

ARCKOPONYA Orrtükör: Fekete Fang: Nem túl hosszú Állkapocs/fogak: Tökéletes és szabályos és teljes ollós harapás, a felső metszőfog hézag nélkül zár az alsók fölé, és a fogak függőlegesen állnak az állkapocsban. Szemek: Közepes nagyságúak, csillogóak, éber és intelligens arckifejezést sugároznak, és úgy helyezkednek el, hogy egyesen néznek. Nem dülledtek. Fülek: Kicsik, V-alakúak, álló helyzetben hordja őket, nem túlságosan elállóak, tömött, erősen sárgásbarna színű rövid szőr fedi őket.

NYAK: Megfelelő hosszúságú

TEST: Tömör Hát: Egyenes Ágyék: Izmokkal jól megtámasztott Bordák: Mérsékelten íveltek

FAROK: Általában középhosszúra kurtított, sok szőr borítja, amely sötétebb kék színű, mint a testen, kissé a hátvonal fölött hordja.

VÉGTAGOK ELÜLSŐ RÉSZ: Egyenes, tömött arany-sárgásbarna színű szőrrel fedett lábak, a szőrvégek kissé világosabb árnyalatúak, mint a szőr tövénél lévők. A sárgásbarna szín legfeljebb a térdízületig érthet. Vállak: Jó helyzetűek MANCSOK: Gömbölyűek, a karmok feketék.

JÁRÁS: Szabad, az elülső és hátsó részen egyenes irányú mozgás, egyenes hátvonal esetén.

SZŐRZET SZŐR: Középhosszú testszőr, teljesen egyenes (nem hullámos), fényes, finom, selymes szerkezetű, nem göndör. A fejen és a fangon lévő lelógó szőr („fall”) hosszú, telt arany-sárgásbarna színű, ugyanakkor oldalt a fejen, a fültövön és a fangon intenzívebb, ahol különösen hosszúnak kell lennie. A fejen lévő sárgásbarna szín nem terjedhet ki a tarkóra, nem lehet kormos, és nem vegyülhet bele sötétebb szőr.

SZÍN: A sötét acélkék (nem ezüstkék) a nyakszirtcsonttól a faroktőig terjed, semmiképpen nem vegyülhet bele szürkéssárga, bronzszínű vagy sötét szőr. A mellen lévő szőrzet telt, világos sárgásbarna színű. Az összes sárgásbarna szőr tövénél sötétebb, mint a közepe táján, a vége felé pedig még világosabb.

SÚLY: Legfeljebb 3, 1 kg.

HIBÁK: A fenti pontoktól való bármilyen eltérést hibának kell tekinteni, értékelésének pontos arányban kell állnia az eltérés fokával.

UTÓLAGOS MEGJEGYZÉS: A kanoknál 2, szemmel láthatóan normálisan fejlett, teljes egészében a herezacskóban elhelyezkedő herével kell rendelkezniük.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
E-mail
yorkinet@freemail.hu
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU BABYS
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
Számláló
Indulás: 2005-06-12
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!