OF LITTLE BUNNY FU FU MESTERTENYÉSZET
YORKSHIRE TERRIER EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Yorkshire terrier FCI-standard

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Yorkshire terrier FCI-standard

  2014.02.25. 16:15

Yorkshire terrier FCI-standard 86. sz. FCI-standard/1998.I. 20/D EREDETE: Nagy-Britannia FELHASZNÁLÁSA: Társasági kutya FCI BESOROLÁSA: - 3. csoport Terrierek - 1. szekció Törpe terrierek - Munkavizsga nélkül

ÁLTALÁNOS MEGJELENÉS: Hosszú szőrű, a szőr mindkét oldalon simán és egyenletesen csüng le, a választék az orrtól a farok végéig ér. Nagyon tömör és kellemes benyomást keltő, egyenes tartású, „fontosságot” sugároz A kontúroknak tömör és jó arányokkal rendelkező kutyát kell megjeleníteniük.

VISELKEDÉS/JELLEM (WESSEN): Élénk és intelligens törpeterrier. Kiegyensúlyozott jellembeli adottságok mellett élénk.

FEJ A FEJ FELSŐ RÉSZE Koponya: Elég kicsi és lapos, a koponya nem feltűnő vagy túl lekerekített.

ARCKOPONYA Orrtükör: Fekete Fang: Nem túl hosszú Állkapocs/fogak: Tökéletes és szabályos és teljes ollós harapás, a felső metszőfog hézag nélkül zár az alsók fölé, és a fogak függőlegesen állnak az állkapocsban. Szemek: Közepes nagyságúak, csillogóak, éber és intelligens arckifejezést sugároznak, és úgy helyezkednek el, hogy egyesen néznek. Nem dülledtek. Fülek: Kicsik, V-alakúak, álló helyzetben hordja őket, nem túlságosan elállóak, tömött, erősen sárgásbarna színű rövid szőr fedi őket.

NYAK: Megfelelő hosszúságú

TEST: Tömör Hát: Egyenes Ágyék: Izmokkal jól megtámasztott Bordák: Mérsékelten íveltek

FAROK: Általában középhosszúra kurtított, sok szőr borítja, amely sötétebb kék színű, mint a testen, kissé a hátvonal fölött hordja.

VÉGTAGOK ELÜLSŐ RÉSZ: Egyenes, tömött arany-sárgásbarna színű szőrrel fedett lábak, a szőrvégek kissé világosabb árnyalatúak, mint a szőr tövénél lévők. A sárgásbarna szín legfeljebb a térdízületig érthet. Vállak: Jó helyzetűek MANCSOK: Gömbölyűek, a karmok feketék.

JÁRÁS: Szabad, az elülső és hátsó részen egyenes irányú mozgás, egyenes hátvonal esetén.

SZŐRZET SZŐR: Középhosszú testszőr, teljesen egyenes (nem hullámos), fényes, finom, selymes szerkezetű, nem göndör. A fejen és a fangon lévő lelógó szőr („fall”) hosszú, telt arany-sárgásbarna színű, ugyanakkor oldalt a fejen, a fültövön és a fangon intenzívebb, ahol különösen hosszúnak kell lennie. A fejen lévő sárgásbarna szín nem terjedhet ki a tarkóra, nem lehet kormos, és nem vegyülhet bele sötétebb szőr.

SZÍN: A sötét acélkék (nem ezüstkék) a nyakszirtcsonttól a faroktőig terjed, semmiképpen nem vegyülhet bele szürkéssárga, bronzszínű vagy sötét szőr. A mellen lévő szőrzet telt, világos sárgásbarna színű. Az összes sárgásbarna szőr tövénél sötétebb, mint a közepe táján, a vége felé pedig még világosabb.

SÚLY: Legfeljebb 3, 1 kg.

HIBÁK: A fenti pontoktól való bármilyen eltérést hibának kell tekinteni, értékelésének pontos arányban kell állnia az eltérés fokával.

UTÓLAGOS MEGJEGYZÉS: A kanoknál 2, szemmel láthatóan normálisan fejlett, teljes egészében a herezacskóban elhelyezkedő herével kell rendelkezniük.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
E-mail
yorkinet@freemail.hu
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU BABYS
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
OF LITTLE BUNNY FU FU
 
Számláló
Indulás: 2005-06-12
 

PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!    *****    and i know now that this world will never be enought